Vi har modtaget en hilsen fra Ravus, vores hvalp fra R-kuldet i februar 2007. Ravus har netop været til prøve i hvalpeskolen (juni 2007).

 

 

 

 

 

Hej Helle!
Jeg sender dig lige min karakterbog og et par billeder. Det var dog en sær dag - jeg gad da ikke gå pænt i line, når der var så mange sjove dufte og små dyr og blomster - jeg havde jo siddet stille i la-a-ang tid, før det blev min tur. Senere skulle vi gå rundt mellem de andre hunde og en helt ny hund, vi ikke havde set før - jeg logrede helt vildt af glæde, også til den nye hund, jeg ville jo hen og snuse og lege, men min mor gik bare forbi, selvom jeg trak alt hvad jeg kunne - øv!
Min mor siger, at far har fri på mandag og tirsdag, så du kan skrive til os, hvilken dag og tidspunkt, der passer dig - alternativt kan fredag d.22. evt. bruges. Jeg håber, min mor og far kan kende mig bagefter, jeg elsker nemlig at de kikker på mig og siger, jeg er dejlig og smuk og nusser mig i håret og over det hele. Mor siger, jeg bliver glad for det, når det er varmt - jeg er ikke sikker - jeg er helt igennem tilfreds med mig selv!
Jeg er iøvrigt den første hund, min mor og far har kendt, som ikke fælder hundehår i deres seng, når vi "morgenhygger" - jeg "fælder" kun mos, græsfrø og bladstumper!
Den gode bog, hvor der står, at jeg er en engel, hedder "Almen lydighed" Den er skrevet af Inki Sjösten og har ISBN 91-88008-56-8 Den kan bestilles hos boghandler eller hos Vivi Gilsager, Olaf Ryes Vej 14, 8420 Knebel. Tlf.: 86356099 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kærlig hilsen og på gensyn fra mig og min mor og far.

 

 

 

 

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com